Ofertë e përkohshme: FALAS: Kontroll dhe Pastrim Gurëzash

Ofertë e Përkohshme: FALAS: Kontroll dhe Pastrim Gurëzash


Studio Dentare "Alketa Meçaj"

Adresa: Blloku Vasil Shanto, Rr. "Vasil Shanto", Pranë "KESH", Tiranë

Tel: 042232498

Cel: 0684088673

Na vizitoni edhe në  FACEBOOK


Gjenero një kupon duke plotësuar me të dhënat personale kutitë bosh për të përfituar një kontroll dhe pastrim të gurëzave të dhëmbëve FALAS

Emër Mbiemër :
Email: (i domozdoshëm)
Nr. Telefonit: (i domozdoshëm)
          

NXITONI! Oferta është e limituar me rastin e FESTAVE
Shënim: Përfituesit do telefonohen menjëherë sipas radhës nga asistentja jonëNdodhemi Këtu: Kliko mbi Hartë

https://www.google.com/maps/place/Studio+Dentare+Alketa+Me%C3%A7aj/@41.3207564,19.8021783,17.29z/data=!4m5!3m4!1s0x1350314f54d60f8b:0x4317878745e05728!8m2!3d41.3206932!4d19.8029644?hl=en

Ofertë e Përkohshme: FALAS: Kontroll dhe Pastrim Gurëzash Ofertë e Përkohshme: FALAS: Kontroll dhe Pastrim Gurëzash Reviewed by Oculus News on December 18, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.